Ofredal i Sognefjorden

Kjører man videre innover fra Årdalstangen mot Seimsdal så kan man ta seg videre til Ofredal via Offerdalstunnelen. Det heter Ofredal – ingen feilstaving her:-) Her kjører man gjennom et område som heter Tolvmilskogen og helt nederst ved sjøen heter stedet Morland i følge kartet, men det står Ofredal på det gamle postskiltet på veggen der. Er man i Årdalstangen så er dette et sted å besøke. Ikke noe å gjøre her, men naturen, stillheten og skjønnheten i seg selv er mer enn nok.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: