Svensk skjærgård

Familie av oss har nylig kjøpt seg hytte/landsted på andre siden av Ringdalsfjorden og vi kan se over til  stedet fra Halden og herifra ser vi fint tilbake. Det er flere hytter som er tilsalgs på denne siden og det var nesten bare norske bilskilt å se da vi parkerte for å gå bort til familien. Ikke mange svenske tilbake her virket det som.

Det var meget flott her ute og når man har en stor veranda som går ned til sjøen så kan man sitte å lytte til bølgeskvulp og kjenne en deilig lufting fra sjøen. Når vinden står på her så kan det nok bli litt tøft, men stedet virket meget ok.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: