Vikinger

20130423-IMG_1774

Ute på Lofotr ligger et flott vikingmuseum som viser en del av vår gamle historie og hva som er funnet der ute på Borg, som selve stedet heter. NBF-konferansen jeg var på hadde tur dit ut tirsdag kveld og da fikk vi omvisning i museet og deretter spiste vi kveldsmat inn i gildesalen i vikingegården.

20130423-IMG_6971

Her ser du litt av vikingegården, Den er ganske stor.

 

Ola Bremens synger viser ute på Borg ved Leknes Etter middagen ble vi underholdt av Ola Bremnes og det ble også en trivelig opplevelse i dette miljøet her ute. Vinden buldret utenfor og vi kunne høre at den ville inn, men inne bestemte Ola og hans sang fyllte rommet med god stemning og glede. Vi fikk en smakebit av hans mangfoldige kunst og det ble en fin avslutning på denne kvelden her ute i havgapet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: