Slutt på en periode

Vi flyttet hjem fra Engelsviken til HaldenI mange år har vi holdt til på Solviken ute på Engelsviken, men nå er det slutt. De siste årene har det vært dårlig sommervær og vi har reist mye til Tyrkia i stedet. Med tre til fire overnattinger i sesongen er det bare bortkastet å ta opp en plass. Nå får andre anledning til å benytte stedet.

Her har vi fått vogna ut fra plassen og koblet den til bilen. Vi benyttet en ATV for å få den ut fra plassen da vogna stod litt kranglete til med staget innover slik at det ikke var lett å få den ut. Med en ATV fungerte det helt utmerket å lirke vogna ut. Nå står den i gården her hjemme.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: