Slitsom kjøretur

Det var relativt dårlig vær i Sverige på lørdag. Myndighetene hadde meldt at det skulle bli riktig ille, men de nyhetene hadde ikke jeg fått med meg. Jeg la i vei fra Kalix og kjørte E4 sydover og ganske snart ble det ille. Full snøstorm og til enkelte tider 0-sikt, men fremover gikk det om enn langsomt. Noen mil før jeg kom til Sundsvall letnet det og været ble betraktelig bedre. Utpå kvelden kom jeg frem til Östersund og da var det deilig å slappe av der for natta.

Bilde

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: