Backup er viktig

I dag tidlig oppdaget jeg at min «time-machine disk» ikke lenger fungerte. Det lå feilmelding på maskinen da jeg stod opp. Uansett hva jeg prøvde så ville den ikke starte opp. Diskverktøy og Tech Tool Pro6 ble prøvd, men med samme nytte – absolutt ingenting.

Det var bare å dra ut for å handle en ny en og da ble det en WD på 1tb med USB 3.0 kobling. Nå står den og går og skal ta ut noen hundre giga fra disken i maskinen. Skulle alt ryke nå så har jeg allikevel backup og mister dermed ingenting.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

<span>%d</span> bloggere like this: