Nordbysenteret

Vi var en tur ute på Nordby på torsdag. Det er jo ikke uvanlig å dra dit, men det var første gangen jeg var inne i den nye matbutikken som nettopp er bygget. Den var stor og fin og med et meget bra utvalg.

Det var nok ikke så mye vi dyttet i vogna, men noe ble det etterhvert.  De hadde slike bokser med middagsmat og det var 5 stk. for SEK 100,-  Jeg prøvde en slik en da jeg kom hjem på kvelden og den får klart godkjent. Bra krydret og mye kjøtt i. Et helt måltid for under 20,- norske er billig. Skal nok kjøpe flere av dem å ha i fryseren. De hadde også middagsretter laget av Findus og der var prisen akkurat den samme. Pakkestørrelsen der så omtrent ut som Fjordlandproduktene. Skal prøve Findusvarianten ved en anledning også.

IMG_2002 IMG_2003 IMG_2004

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: