Søndag igjen

Enda en uke er over og en ny er på gang. Ute er det -17 i dag, men bjørkeved holder kulda godt unna. Det har ikke kommet noe snø, men det kan vel fort endre seg. Nå skal jeg være noen dager på Lillehammer og da benytter jeg anledningen til å overnatte på campingvogna på Skeikampen. Kjøreturen ned til Hamar er ganske kort og det burde ikke være noe problem å komme seg inn til byen om morgenen. Hotellrom blir det nok av hele året og når jeg er i omrpdet her oppe benytter jeg som regel vogna i stedet. Stille og rolig. At jeg må lage egen frokost er jo bare kos.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: