Fredag igjen

Uken består nesten bare av mandager og fredager.
I det siste har jeg hatt travle dager og en del timer har vært tilbrakt på reisefot både med fly og bil. I dag har jeg en rolig dag heldigvis. Neste uke blir det noen dager på Lillehammer og da kan jeg bo på campingvogna på Skeikampen. Deilig å slippe hotell noen netter. På vogna har jeg det jeg trenger og siden ICE-net fungerer utmerket der så har jeg internett også. Mat finner man i butikken og det å snekre sammen litt fór greier jeg uten problem.

Her er et par bilder jeg tok ved mitt siste besøk til vogna for en stund siden.

Skal greie å kose meg her noen dager igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: