Ut på tur

Toget skal benyttes til Stavangerreisen i morgen. Jeg skal jobbe der borte et par dager og velger denne gangen å benytte toget. Håper det kan bli en fin reise langs sørlandet.

Selvfølgelig kunne jeg ha tatt fly, men fikk lyst til å prøve tog igjen. Nå har jeg bare bestilt en vei så det blir nok fly tilbake på onsdag tror jeg. Det tar mange timer på toget og man vil gjerne fort frem. I morgen derimot kan jeg sitte og ha kontortid på toget, hvis nettet fungerer da:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: