Kveld i byen

Img_1914

Regnet siler ned mens jeg sitter godt og varmt på bussen som bringer meg gjennom Oslos gater på vei til Carl Berners plass. Stemmene surrer og for hvert stoppested kommer flere og flere på. Miljøet blir mer og mer internasjonalt. Kjente og fremmede språk blander seg akkurat som regnet på ruten som samles i hjørnet og blåser av med fartsvinden. Telefoner klinger og meldinger slenges ut i eteren uten sjenanse for noen. En busstur er nesten alltid litt informativ også. Nå skal det smake med en kopp Mate!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: