Bilde

Her er hotellet vi bodde på de første nettene i Antalya. I utgangspinktet hadde vi bestemt oss for 2 netter, men vi ble 4 i alt. Tre netter på dette og en natt på nabohotellet som het Sibel. Begge hotella var hyggelige.

Dette er hotell med få stjerner og ingen luksushotell, men du verden for en service. Hadrianus ligger midt i gamlebyen i Antalya og det er kort vei til det meste her. Stranda, (Mermeli) ligger bare 3 minutter unna. Det er en liten privat strand og koster bare 10 TRY (36,-) pr. person for hele dagen. Da får du solseng og parasoll med.

4 kommentarer

  1. Hei Jens-Chr! Sjekket ut fra Hadrianus hotell i dag, og er tilbake i Alta nå. Skulle inn og vurdere hotellet på tripadvisor og da ser jeg at du var den siste som hadde vurdert plassen. Det var jo artig, og verden er liten. Hilsen Solgunn, eks bibliotekar på Alta videregående 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: