Mandag

Dagen derpå er det noe som heter og i dag er en slik dag. Det har gått i ett fra fredag til søndagskveld med foto og redigering. Selv tok jeg ca. 5200 bilder bare av de som passerte mållinja i festningen. Nå er samtlige redigert og lastet opp til Flickr på sidene til Grenserittetog de blir lagt ut for publikum utover i uka. De vil da ha en kvalitet som kan printes ut og gi en grei forstørrelse. Dette er gratis, en gest som Grenserittet ønsker å tilby etter rittet. Innimellom de faste målbildene slang jeg opp et ekstra kamera med en Canon 70-200 på og tok enkelte litt mere nærbilder.

20120804-img_2243

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: