Kveld i Oslo

Det har vært quiz inne på Jasmin pub og utenfor har det regnet.

Sofienbergparken er full av «campingturister» ser det ut som og nyhetene har hatt litt innslag om det. Tidligere i kveld gikk en helg gjeng av dem forbi Jasmin og da forsynte de seg av ullteppene som ligger på stolene der. De kom ikke langt med dem og de turde ikke annet enn å gi dem fra seg igjen når de så hvor sint innehaversken ble. Etterpå prøvde de seg på å tømme askebegra for sigarettsneiper og det mens folk satt ute og røkte. Frekkheten har visst ingen grenser her. Det endte med at de ble kjeppjaget. De neste dagene kommer det til å bli kaos i parken, men myndighetene tør jo ikke gjøre noe med problemet.

20120710-img_1112-edit

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: