Neste tur til Tyrkia

Nå sitter vi her og har begynt hva vi kaller planlegging av vel 14 dager med ferie i Tyrkia i august. Ingen hotell er bestilt enda, men det finnes alltids noe når vi kommer rundt. Det blir en del reising med buss den første uka og andre uka skal vi feriere med tyrkiske venner. Alltid moro når man ikke vet hvor man kommer. Slik ferie blir som regel helt topp. Kappadokia skal besøkes, samt olivengården til våre venners familie. Gården ligger utenfor Alanya. Ellers blir det tur til Istanbul og selvfølgelig Kusadasi, vår «hjemby» 🙂 For mye planlegging kan bare virke forvirrende 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: