Vekterstreik

20120606-dsc02630

På grunn av vekterstreiken måtte vi møte opp ekstra tidlig og vi dro opp midt på natta. Innsjekking av bagasje åpnet allerede 02:00 og det hjalp en god del. Da kunne vi sjekke inn og komme oss fort bort til sikkerhetskontrollen. Deretter ble det mange timer med soving på utenlandsterminalen. Før vi kom så langt måtte måtte vår yngste reisedeltager ha litt barengrøt og her sitter min datter og blander mat til lille Jenny- Dette er ute i hallen før innsjekkingen hadde åpnet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s