Filmutstyr til DSLR

For under 14 dager siden bestilte jeg en del filmutstyr til min Canon 7D fra DealExtreme.com.

Alt i alt bestilte jeg tre forskjellige saker og to av de har nå ankommet og da dukker vel den tredje også straks opp. Kvitteringene fra DealExtreme sier at alt er sendt oppover og da pleier det aldri å gå lang tid før jeg har varene her. Prisforskjellen fra Norge er helt ekstrem og om kvaliteten kanskje ikke er like høy på alt så er det for meg som amatør mer enn bra nok. De varene jeg har kjøpt de siste par åra har fungert og fungerer utmerket selv etter mye bruk.

Nå skal det bli moro å prøve dette i helga.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s