Morgen i frokostsalen

Klokka har akkurat passert 07:00 og bilen er ferdig pakket. Her sitter jeg ved bordet på Seljord hotell og titter ut på et særdeles grått landskap. Snøværet fra i går er borte, men gråheten har blitt igjen. Kaffen er varm og etterhvert kommer frokosten frem også. Egentlig er det ikke frokost før 07:30, men de er tidlig på her og jeg har fått mat litt over 07:00 hver morgen.

Seljord hotell er et trivelig sted med hyggelig betjening, ikke noe stress som på storhotellene her. Hotellet er bygget i tre og er fra midten av 1800-tallet. God atmosfære i slike gamle hotell. Stedet anbefales.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s