Frokostbord

Img_2471

Bildet er tatt i Tyrkia påsken for to år siden (2010), og vi er hjemme hos våre venner i Denizli. Man har selvfølgelgi ikke et slikt bord hver morgen, men på helger og ved andre høytideligheter disker man opp med litt ekstra. Typisk for Tyrkia er alle smårettene som settes frem. Vi spiser ofte frokost ute på restaurant dernede også og den er alltid satt sammen av mange småretter og de bruker god tid med maten. De stresser ikke på samme måte som oss. Et måltid kan strekke seg over mye lenger tid enn det vi er vant til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s