Formiddag i Halden

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

Folk spaserer ikke opp og ned gata for å bære med seg varene til parkeringsplasse plasser rundt i byen hvor det er dyre avgifter. Kjøpesentra med masse butikker og gratis parkering trekker folk, også meg. Grunnen til et jag var her en lørdag formiddag var pga hårklippen. Utlendingen som driver Halden Frisør i gågata er trivelig og hyggelig og han kan litt tyrkisk også. Han klipper bra også og da er saken klar. De lørdagene jeg trenger å klippe meg går jeg ned til denne spøkelsesgata som sikkert noen har nytte av. Miljøgate er jo moderne og politisk korrekt. Håper bare omsetningen i butkkene er like politisk korrekt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: