Avslappende

20110104-img_0116

Forrige gang jeg var i Antalya hilste jeg på ham som sitter her og jeg fikk lov til å ta bilde også. Dette er for meg et bilde på avslapping.  Der satt han og nøt sola og ventet på at våren skulle komme. Glasset med te og sukkerbiten stod ved siden av og han var et stort smil. Kommunikasjonen var ikke den enkleste, men hva gjør det. Hans engelsk og min tyrkisk var på samme nivå så det var helt topp. Når jeg ser slikt lengter jeg på en måte frem til min egen pensjonstilværelse.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s