Agora Izmir

Bilde

Jeg er veldig glad i sorthvitbilder. I mange år da jeg var yngre var det kun TRI-X som gjaldt, men senere i livet ble det fargebilder og dias som rådet grunnen. Da den digitale fotoalderen satt i gang for fullt med RAW-filer etter 2005 begynte jeg igjen å stadig se på hvordan bildene ble uten farger. Veldig ofte endte bildene opp med å bli gråe og Photoshop gjorde mange bra saker med sitt program slik at man kunne få dette bedre til.

Teknikken har blitt enormt mye bedre, men da jeg fant programmet Silver Efex Pro II ble jeg helt hekta, og nå lager jeg stadig nye utgaver av  gamle fargebilder.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: