Tilbake i jobb

Det har vært en tøff periode å sitte hjemme. Slikt er jeg ikke vant til, men det har gått bedre enn ventet. Nå er jeg friskmeldt og det er bare antyding til litt hosting som gjenstår. Prøvene viste at kroppen er fri for bakterier etter mykoplasmabetennelsen. At jeg er sliten og litt slapp i kroppen er helt naturlig og det tar nok enda en stund å komme seg fullt opp igjen, men det hindrer ikke at man kan begynne å jobbe. Denne uka er det kurs i Sarpsborg og det holdes i gamle rådhuset til Tune. Greit å kjøre dit fra Halden. og det blir dessuten er grei oppstart, rett på! Grunnkurs er morsomme å holde, men samtidig også noe som er krevende. Brukerene skal lære noe nytt og mye er endret i forhold til hva de har gjort i mange år. Da er det viktig å holde tanken klar og å forklare seg skikkelig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s