Frokost

Søndag morgen i frokostsalen.
Det summer av stemmer, klirring i bestikk og slurping av varm kaffe eller te høres som en jevn bakgrunnsmusikk i hele lokalet. Selv er min frokost ferdig spist, men jeg koser meg med kaffe og eplejuice. Fra bordet kan jeg se utover havna i Tromsø og tåka henger lavt over fjellet på andre siden. Enda en lang dag ligger foran meg, men det skal gå bra å få den unna også. I morgen går turen blant annet videre ut til Karlsøy folkebibliotek. Det er en stund siden jeg har vært der ute på disse rundturene mine.
Jeg var tidlig i gang på rommet i dag og har allerede vasket noen skjorter som skal henge til tørk i dag. Når man er på en måneds sammenhengende reise må man vaske på turen. Utrolig mange skjorter som går med. Egentlig virker det som om jeg har vært på reise i lengre tid og det er kanskje riktig for jeg har egentlig ikke vært ordentlig hjemme siden vi kom fra ferie i august. Siden det har jeg vært på reise i alle ukene, men den siste måneden har jeg også vært borte i helgene. Skal bli godt å komme hjemover nå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: