Rundtur i området nord for Kalix

Første stedet jeg stoppet var ved dette vannet. Her lå det mange små brygger og enda var noen av båtene på vannet. Her var det små robåter og de blir sikkert benyttet for fisking i vanna her.

 

 

20111029-img_8826

Litt lenger inn, før jeg kom til Vitvattnet så jeg denne gården som lå badet i morgenens sol og speilet seg så fint i vannet. Helt blikkstille var det. I det fjerne hørte jeg stadige skudd, det er jo midt i elgjakta her oppe og jegerne var tydligvis tidlig på jobb.

20111029-img_8829

Et par kilometer til og enda et vann med små brygger dukket opp.

20111029-img_8831

Midt inne i skogen kom jeg til et vann hvor jeg fant denne konstruksjonen med betongklosser og store stålspyd som stod opp. Jeg aner ikke hva det er, men det er nok rester fra krigens dager vil jeg tro. Vi er ikke langt unna grensa til Finland her og det var mye kamper og stillinger i disse skogene her nord.

20111029-img_8844-edit

Tilbake mot Kalix fikk jeg se dette jordet og stanset for å ta litt bilder. Etter syntes jeg det gjorde seg best uten farger og da ble det slik.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: