I kveld sitter jeg her ute i vest og nyter været som trommer på vinduet og vil inn. TVn er tyst og det er bare meg, en kopp kaffe og denne datamaskinen med en eplelogo på lokket som nyter naturens rytmeboks.
Jeg fløy over fjellet i dag. Tok en billig tur med SAS og deretter en leiebil fra Herz for å komme meg hit ut. Det er ca. 10 mil fra Flesland og hit. Jeg kom hit i mørket og gleder meg til å se stedet i dagslys.

Akkurat nå trommer det veldig på vinduet, selv veggene knirker her jeg sitter i rorbua på Masfjordnes og er helt prisgitt naturens luner. Følelsen av velvære er stor når man kan sitte inne og ha det varmt mens naturen brøler utenfor. Kanskje er det reflekser som henger igjen fra den gangen vi søkte ly i huler mot stormen?

Riksvei 570 som tar av fra E39 og ender her på fergeleiet er ikke av den brede typen, men det er tett med møteplasser på strekningen så det var ikke noe problem å kjøre utover.På vei ut, før det ble mørkt så jeg litt av naturen og som sagt, jeg gleder meg til dagslys og ettermiddagene etter kurset. Da blir det tur ut med kameraet. Før jeg dro hit gikk jeg til anskaffelse av en skikkelig allværsjakke fra Bergans og førsteinntrykket er at den holder vind og vann ute.

Masfjordnes kommune har jeg tidligere ikke besøkt og det er nå en kommune mindre igjen å besøke. Egentlig skulle jeg ha skrevet ned alle kommuner jeg har besøkt de siste 25 åra, men hvis jeg går tilbake i gamle dagbøker så kanskje jeg kan finne ut hvor jeg har vørt. De siste 10 åra har full kontroll i og med at alle bilder fra de åra er lagret elektorinsk med alle metadata på. Da har jeg alle kommunene jeg har besøkt med et tastetrykk og det har blitt noen ja.

Rorbua jeg bor på heter Sandnes Bryggja og ligger rett ved fergeleiet over til Duesund, den veien jeg skal kjøre i morgen tidlig. Kurset jeg skal holde denne uka skal foregå på Nordbygda skole på Hosteland, ca 5km inn på øya etter fergeleiet.

Masfjordnes

Været utefor kommer og går, I leiligheten under hører jeg lyder da det faktisk bor noen der også i dag. Ellers i uka er det tomt her nå forstod jeg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: