Art & Aid

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Organisasjonen H2H, som ble startet av Tom Andreassen fra Halden hold sitt årlige Art & AId på Black Box i Halden denne helga. Det var mange mennesker på dagtid og så på kunsten som er git av amnge ulike kunstnere. På lørdagskveld var det konsert med fire artister/band, men da sviktet dessverre publikum. H2H jobber mot barn i Romania og hjelper gatebarn til å få en bedre fremtid. De har bygget barnehjem og etterhvert fått god kontkat med rumenske myndigheter på dette planet. Tom har flere ganger deltatt på rumensk TV og på den måten fått ut info om det de jobber med. Les mere på sidene deres her. H2H.no

20111015-dsc00577

Her står Tom Andreassen og titter på noe av den realtivt store utsillingen de hadde fått til.

20111015-dsc00581

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: