Kveldene går og det ene hotellrommet etter det andre passerer forbi og fyller opp lommeboka med kvitteringer og etterlater nye slitestriper på kredittkortet.

Lysten til å springe ut er ikke stor etter en dag med undervisning og det blir til at man siger ned ved kontorpulten som ofte finnes på rommet. Der står Macn og lyser mot meg og lokker meg inn i en verden med bits og bytes.

I det siste har jeg begynt å lytte til podcaster fra universitetet i Stavanger som jeg finner på iTunes U. Der er det forresten utrolig mye interessant stoff.
Det jeg nå hører på er en serie om kroppen vår, nerver, skjelett osv. Selv om jeg ikke skal studere noe av det gir det en veldig god innføring i mye om kroppen og det er alltid nyttig informasjon. Fordelen er at jeg kan laste det ned og lytte til det når jeg kjører bil. Lydbøker hører jeg alltid på, men her kan jeg skifte over til ren lærdom istedet for skjønnlitteratur og krim.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: