Fremme i Lavangen

 

Jeg forlot Finnsnes til morgenen og dro hit til Lavangen hvor jeg skal holde kurs i to nye dager. Under oppholdet her skal jeg bo på Fjellkysten Hotell bare noen kilometer unna. Hotellet er hyggelig og ligger veldig pent til, flott utsikt herifra.

Hotellet er plassert lavt og fint i terrenget og har gresskledde tak. Ikke noen ruvende bygninger i naturen her.

Dagens kurs har gått bra, men jeg begynner å kjenne at man blir sliten når uka nærmer seg slutten. Nå er det bare en kursdag igjen og i morgen kveld tar jeg flyet hjem frs Bardufoss. Dessverre går det ikke før 20:00 så det blir å vente en stund på flyplassen, men med trådløst nett burde det vel gå bra.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: