Kreta 2011

Dagene går og kroppen brunes langsomt i den stekende sola her. Det er lett å se når det kommer nye til hotellet også, hvit, rød og deretter brun. Sirissene gjør alt de kan for å dempe støyen fra veien, men jeg vet ikke hva som er best, sirisser eller noen biler? Lydtrykket fra sirissene i de tykke hekkene her er ganske formidabelt, men vi løser det ved å gå på stranda i stedet for å bli ved poolen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: