Ferietid

Sommeren er snart over her hjemme, ihvertfall når man ser på datoen, men noe særlig varme har det ikke vært. Kanskje kommer det noen dager nå i august, men jeg tar ikke sjansen på ferie i Norge og det blir en liten tur til Kreta denne sommeren.

Kreta
Nå blir det å finne frem noen sommerklær og pakke kofferten. Den viktigste baggen min er fotobaggen og det er alltid vanskelig bare å pakke det man trenger. Vanligvis drar jeg på for mye, men i år er vi to par som reiser sammen og vi bruker alle sammen Canon. Da tar vi med litt forskjellige linser og kan låne av hverandre etterhvert som vi trenger. Vi besøkte Kreta for en del år siden og det skal bli ok å komme dit igjen. Det var et trivelig sted. Sist gang bodde vi på et hotell som het Akti Hara på et sted som heter Platanes ca. 4 km fra Rethymnon og denne gangen er hotellet bare noen hundre meter lenger vekk fra Rethymnon. Dette er et såkalt «alt inkludert hotell» og det skal bli ok å prøve det engang også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: