Løven i kassa mi

Oppgradering
Etter noen dager med nye Lion på mine macer er jeg i første omgang svært fornøyd. Oppgraderingene som jeg har gjort på alle våre 5 maskiner(3 iMac og 2 MBP) gikk smertefritt.

Ren installasjon
Så fikk jeg den geniale ideen at den eldste MBP ville jeg ha en såkalt «clean» installasjon på. Jeg lagret en versjon på en boot-bar USB-pinne og satt lystig i gang. Disken ble formatert og installasjonen startet.  Deretter starter maskinen på nytt pg den spør om språk, land osv. Da jeg kome til feltet med Apple.ID la jeg inn det og den godkjente det etter å ha kommunisert med Apple. Deretter stoppet installasjonen opp. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg prøvde, men installasjonen stoppet på samme sted hver gang. Det var bare å innse at dette ikke gikk og jeg fant frem min Snow Leopard-skive og foretok en ren installasjon fra den. Deretter oppgraderte jeg til Lion og det fungerte utmerket.

Selve bruken av systemet liker jeg. Hastigheten er bra og maskinene virker raskere enn tidligere. Siden jeg også vanligvis bruker iPad er det mye kjetn fra det OS-et og jeg liker disse funksjonene

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s