22 juli 2011

Dagen da Norge våknet – Kanskje.

Vi er ikke lenger beskyttet her oppe i høye nord. Nyhetene viser oss innslag som egentlig ikke er virkelige. Folk dør pga bomber og samtidig skytes ungdom som er på politisk sommerleir på Utøya.

Hvem som står bak kan man bare spekulere på, men dette er nok ikke enkelt. Norge er et land som gjør seg bemerket rundt i verden og vår ytringsfrihet faller ikke alle i like stor smak. De som er imot ytringsfrihet vil gjerne ha frem sine egne synspunkt, men godtar ikke at andre skal ha den samme rettigheten.

En tragisk dag for Norge. Hva vil fremtiden bringe nå?

 

Siste nytt:

Nå morgenen etterpå «vet» vi at det var en nordmann med sympatier på ytterste høyre fløy som tydligvis står bak dette. 7 drept i Oslo etter bomben som gikk av der og utrolig 80+ døde ungdommer på Utøya som han skjøt ned med kaldt blod.

Utenlandske grupperinger har tatt på seg ansvaret, men det har de nok bare gjort for å føle seg viktige. Faktisk ser dette ut til å være en enmannsjobb utført av en 32 år gammel nordmann.

Det kan vel også se ut som om dette er et anslag mot regjeringen og deres tilhengere. Skremmende utvikling i landet vårt når slikt kan forekomme.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: