Releasekonsert på gjestehavna

Per-Morten Nilsen har alltid vært flink til å synge (har kjent ham siden han var liten). For tre år siden begynte han å skrive sanger og nå har han gitt ut CD på eget selskap. 11. juni hadde han releasekonsert nede på gjestehavna. Freddy Holm og Espen Holtan var med blant musikerne og Runar Gimre på piano hadde også arrangert alle låtene.
Det svingte skikkelig av dette og de som hadde møtt opp fikk en fin konsert nede på restauranten ved Thon-hotellet på brygga. Per-Morten serverte alt fra en typisk musikal-låt til rock, ispedd country, pop og ren gospel. Army-Gospel fra frelsesarmeen var med og koret på noen sanger og sang en egen sang også. Hyggelig var også innslaget med elever fra Gimle skole som også korer på en sang på plata.
Per-Morten fremstår som avslappet og scenevant og det forundrer meg ikke med den bakgrunnen han har. At han tok seg skikkelig ut på dette ble tydelig mellom sangene, svetten rant og pusten gikk raskt. Stemmen er bra og klangfull og han burde kunne ha en fremtid som sanger og låtskriver om han skulle ville det. Han er «amatør», men jeg har hørt proffe sangere som er dårligere enn dette. Tekster og melodier virker gjennomførte og robuste og dette bør han være meget stolt av. Når dette er hans første forsøk hva kan da komme senere? Jeg venter i spenning.

Bandet hadde et bra lydbilde og det på en liten utescene langs glassvinduene på restauranten der. Eneste skår i gleden var at lyden til mic’en til Per-Morten døde ut et par ganger, men bortsett fra dette lille tekniske uhellet var det meget bra.
Fremmøtet var heller ikke dårlig, jeg telte ikke, men det var ganske fullt av folk i området.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: