Ferien er over – for denne gang

Det har vært noen deilige dager hjemme denne påska. Været har jo vært av det utrolige slaget og jeg har kunnet sitte i solveggen og motta min dose med UV-stråling, noe som visst nok skal være skadelig. Jeg drar på åra og det kan ikke være nødvendig å beskytte seg mot alt, satser ikke på å bli 100 allikevel. Noe kan man vel nyte mens man er stand til å ha glede av det?
Det er så mye hysteri rundt alt i dag og det virker ikke som om det blir noen lykkeligere eller friskere mennesker av det. Vi blir mer og mer allergiske, overfølsomme for mat, luft, stråling osv. Hvorfor i all verden vil folk forlenge levealderen med alle mulige midler når det tydeligvis ikke hjelper. Trivsel er noe som mange har glemt bort i dag. Vi streber og klatrer, gjerne over andre, men de færreste tar seg tid til å glede seg over det de oppnår her i livet.

I påskeavisene kunne vi lese om all dritten som finnes i smågodt og det er nok mange som tenker seg om to ganger neste gang de vil dytte en skumtopp eller «sjokoladebit» i munnen. Er det egentlig noe rart at vi ikke fungerer optimalt? Maten vi får i oss er ikke lenger ren. Tilsetninger i alle mulige varianter skal med og det begynner allerede med sprøyting på bondens åker. All mat som produseres og det er vel det meste i dag som finnes i papp, glass og metall i butikkene. er tilsatt en god cocktail med E-er og det er vel snart bare E18 som mangler i maten.
Heldigvis er jeg av den typen som kan spise alt uten å få problem, men har jo opplevd flere ganger at andre sier jeg må gå å sjekke for å se om jeg er intolerant for noe. Hvorfor, spør jeg, jeg er jo ikke dårlig? Nei, men du kan få et mye «bedre liv» hvis du ikke får i deg ting du ikke tåler???
For meg blir det å snu problemet på hodet. Hvorfor skal jeg lete etter noe jeg ikke vet om? Hvis det er slik at våre leger hele tiden blir nedrent av pasienter som er på jakt etter en sykdom eller intoleranse, kan jeg skjønne at det blir vanskelig å få tid der når man virkelig trenger en konsultasjon. Noen er nok intolerante for livet tror jeg.
Folk blir syke i forsøket på å være friske og den tilstanden har nå fått et eget navn også.
Nei jeg nyter min mat som består av fisk, rødt kjøtt, hvitt kjøtt, frukt og grønt og er faktisk ganske frisk, tror jeg 🙂

Jeg har uansett hatt en topp påske hjemme og ladet batteriene som det heter i dag. Strømmen har blitt så dyr så det er ikke billig å lade batteriene heller nå. Dyre ferier på fjellet, hotell med alt inkludert, osv., det er mye som skal til for å lade opp disse kravstore batteriene og det virker ikke som om ladinga holder lenger enn til bilturen hjem fra påskefjellet. Adrenalinet skyller gjennom årene og turtelleren på bilen kryper mot høyre mens ladinga raser ut og frustrasjonen er på topp i det man parkerer SUVen i garasjen hjemme. Bortkastet ladetur!
Jeg har hatt en langsom lading i rolige omgivelser og håper at ladinga holder frem til sommeren.
Livet er dessuten en seksuelt overførbar «sykdom» med 100% dødelighet og mot det har legene ingen ting å stille opp 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: