Quiz og filmkunnskap

Det er tirsdag og vanligvis er det quiz-kveld på Jasmin, så også i kveld. For en gangs skyld stod jeg over og slappet av med hyggelig prat med en gammel god kjenning som har jobbet som filmfotograf i vel 40 år. Da er det bare å holde lukene oppe og ta inn alle de tips man kan absorbere. Spørsmålene fra quizen hørte vi i bakgrunn og vi «svarte» på dem etterhvert, men det var ikke alle vi kunne.
Når man har vært vel 40 år i ett fag så har man en viss grunnkompetanse man ikke kan se bort i fra og det er moro å høre litt om utviklingen som har skjedd i dette faget. Jeg kjenner det jo bare fra videofilm og med moderne redigeringsmuligheter, men de som har jobbet med film, klipping og lyd på gamlemåten innehar en kompetanse som det er moro å trekke til seg kunnskap av.
Tirsdagen er over og jeg er tilbake på krypinnet her i tigerstaden. Snart er det helg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: