Forstyrret under skriving

NRKBeta inneholder mange bra tips og her er en artikkel fra Cory Doctorow om hvordan man skal unngå å bli forstyrret når man skriver artikler selv. Ting man trenger å sjekke opp blir det ofte at man der og da kontrollerer ved å hoppe til f.eks. Google eller andre kilder for så å legge dette inn i artikkelen, Hvis man derimot legger inn en kode, f.eks #TK på alle steder man skal sjekke noe kan man skrive ferdig og i ettertid bytte ut koden med korrekt info fra eksterne kilder.

Artikkelen i NRKBeta finnes her.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: