Fredag

Helgen innledes vanligvis på en fredag, men noen ganger i det siste har det passet slik i jobben min at jeg har kommet hjem på torsdag og har derfor hatt hjemmekontor på fredag. Dette medfører at helgen kjennes mye lengere enn vanlig. For meg starter da helgen faktisk på en torsdag kveld og det føles godt.

Det har vært en travel uke som vanlig, Det har blitt et par dager på Sola og Bryne og det medfører en del kilometer bak rattet. Jobben har arrangert fagseminar på Garborgsenteret der Time bibliotek holder til og jeg holdt to foredrag sammen med andre fra Biblioteksentralen og BS-Eurobib. Det var nesten 80 påmeldte og det var bra.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: