1. juledag 1974-2010

Det er mange år siden den datoen, men jeg husker den veldig godt. Mesteparten av vår familie var samlet til juleselskap og der ble det avslørt at vi hadde giftet oss for noen dager siden, nærmere bestemt den 20. desember. Vi hadde greit å holde det hemmelig og ingen av dem som var tilstede, bortsett fra våre foreldre, ante noe om dette. Så på en måte ble dette selskapet vår bryllupsmiddag. 36 år har gått og unger og barnebarn har dukket opp i kjølvannet, slektens gang er som den skal være.
Denne juledagen har vi feiret delvis alene, men husker godt tilbake da vi var unge og nygifte. Tankene surrer og det er gøy å tenke tilbake, mimre over livet. Fortsatt føler jeg meg ikke gammel, men noe erfaring har man fått med seg og det at ungene vokser opp forteller om livets gang

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: