Fredag og hurtigmat

Nesten hver dag kan man lese i avisene om hurtigmat for den travle husstand og jeg har kommentert det her i bloggen min tidligere i uka også.
Da jeg kom hjem fra Oslo i dag(ukependler), lagde jeg middag til oss to, noe jeg vanligvis gjør på fredagene. Hele måltidet tok 15 min å tilberede og det smakte fortreffelig i følge min kone.
Jeg begynte med en stor husløk og en rødløk. Begge ble grovhakket og lagt i panna sammen med litt smør. Bruk gjerne olje også, ta det du har. Deretter gikk det med en paprika og litt gulrot.
Når det hadde godgjort seg noen minutter med litt krydder, salt, pepper og noe asiatisk, slang jeg opp i to biffer. Over det hele brukte jeg safta fra en sitron både til å steke biffene samt ha i grønnsaksblandingen i panna. Deretter ble en pose med pinjekjerner strødd over.
Biffene ble snudd og fikk seg en omgang på den andre siden også. Svakt gyldenbrune etter noen minutter ble maten lagt på to skåler sammen med frisk salat og slangeagurk. Resten av sitrona ble presset over skåla og sitronrestene ble lagt i glasset med vann som vi drakk til denne kulinariske retten.
Tidsforbruk – i underkant av 15 minutter. Hvem trenger ferdiglaget hurtigmat?


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: