Torsdag

Jeg er litt trøtt, men det er vel normalt hvis man sitter oppe halve natta og jobber med bilder. Søvn er av og til ikke høyt opp på prioriteringslista og da får man det igjen om morgenen.
Å scanne inn gamle papirbilder og skrive kommentarer til dem er moro, men det tar tid. Alle bilder skal fikses litt og man kan få bra resultat ut av selv gamle blekede bilder.
Sliten i hodet er man vel også etter tre dager på testlabben på jobben. Ny versjon av programvaren Mikromarc skal snart distribueres og da er det nitidig testing som må gjøres. Et biblioteksystem er utrolig mye mer avansert enn de fleste skulle tro, og det er så mange regler og lover som skal følges, både fra myndigheter og katalogiseringsregler, at det lett kan snike seg inn feil i dette. Når man sitter og tester er konsentrasjonen veldig høy og det kjennes i hodet når man kommer hjem om kvelden. Nå er det bare resten av denne uka og neste så skal alt være klart til utgivelse eller release som det heter på fagspråket:-)
I dag opplevde jeg å få kommentarer fra Tyskland på et innlegg om Rommels pansergeneral under krigen. Barnebarnet til Hans von Luck lever fortsatt og hadde funnet posten jeg skrev i forbindelse med at jeg leste boka til den gamle soldaten. Det viser at søk på internett kan bringe deg til de rareste avkroker på nettet.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: