Det er morgen i Halden og jeg hadde ikke tenkt meg til byen så tidlig, men det ble nå det da. Masse som skal gjøres på huset når man først er hjemme og Montér har alltid noe man trenger når noe skal gjøres. I dag var det ekspansjonsskruer til den nye feieluka i pipa. I det jeg kommer ut fra butikken ser jeg dette motivet og hadde heldigvis med et lite kompaktlamera i lomma. Forgrunnen inneholder nesten alt et godt bilde ikke bør ha, men oytt, det var slik det så ut da jeg kom ut av døra på Montér. Festningen lå der så trolsk i morgenstemningen og akkurat da så byen nesten pen ut.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: