Vinterdekk

I går skiftet jeg til vinterdekk – piggfrie sådane, for jeg skal reise til Finnmark i natt og være der i tre uker. Stor var overraskelsen da jeg i dag tidlig kjørte opp til jobben og oppdaget en kraftig ukjent lyd. Dekkene som hadde sittet bak var blitt plassert foran og det viste seg at slitasjen var ujevn på innsiden av dekka. Dette medførte en kraftig dekkstøy og jeg kjørte innom Dekkpartner hjemme i Halden i dag. Det var bare å bytte dekk og nå ruller bilen «uten» dekkstøy igjen.
Nå hadde dekkene allerede gått nesten 50000 km så det var litt slitasje på dem og det føles tryggere å legge i vei med nye dekk.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: