Varme og sol

Bildet er fra august da kona og jeg ruslet en tur nede i de trange gatene i den eldre delen av Kusadasi. Jeg husker enda varmen og den kilende følelsen av svette som rant neodver ryggen og jeg lengter tilbake.
Nå ser det ut som om det kan bli en tur til nyttår og hvis konas skiftplan ikke kolliderer med ønsket om en liten nedover, så blir det feiring at nyttår i Alanya. Våre tyrkiske venner har familie der og vil gjerne at vi feirer nyttår sammen med dem der nede.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: