Surnadal og Molde

I dag har det blitt en lang dag. Jeg dro tidlig fra Oslo for å komme langt ut av byen før den våkner og alle veiene strekker armer og låser seg. Vokseverken er kraftig. Opp gjennom Gudbrandsdalen gikk ferden og det var meget lite trafikk. Først ved Dombås så jeg litt trafikk. Nattkjøring er ok det, stille og rolig. Passer meg utmerket. Dagens første stopp ble Surnadal og der var visst bygda litt i ekstra vigør i dag. JuniorGP-vinneren kommer derifra skjønte jeg. Bildet er fra Sunndalsøra som jeg kjørte gjennom for å komme til Surnadal.

Etter å ha vært i møte med biblioteket satte jeg kursen sørover i fylket og dro til Molde hvor jeg skal være i natt. Vel installert på hotellet tok jeg kameraet og gikk ut en tur. Sola skinte og temperaturen var deilig. Ned på havna kom fergene glidende mot hverandre og når man står på brygga ser det ut som om de kolliderer, men det er god klaring.
Nå senere i kveld ruslet jeg en tur ut for jeg fikk lyst på litt mat. Det er restaurant i hotellet her og Egon ligger tvers over gata, men å betale nesten 300,- for en matrett på kvelden gjør jeg bare ikke. Det endte med at jeg ruslet bortover i byen og gikk forbi bua på torget. Fish and chips stod det på en plakat og jeg slo til. Mens jeg ventet på maten pratet kokken i vei. Han var en hyggelig fyr fra Kosovo og det viste seg at han hadde bodd og arbeidet 7 år i Halden tidligere. Verden er ikke stor. Fisken ble klar og det smakte helt ok og hele måltidet kostet kun 1/3 av hva det vill ha gjort på restauranten. Jeg ble god og mett og fikk en hyggelig prat samtidig.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: