Ferien er over

eller er den det? Ferie er å gjøre noe annet, oppleve nye plasser osv.
Kontoret kalte i dag og jeg adlød etter tre uker ute av drift. Det er en tid for alt og konstant ferie er ikke noe å strebe etter. Arbeid er noe som må gjøres og det er faktisk deilig å kunne ha noe å gjøre. Når jeg samtidig har en jobb jeg elsker så er det ekstra gøy. Jeg har en venn i Mumbai og hans ordtak Work is worship er ikke så dumt.
Mange har en fryktelig kjedelig jobb og det er ikke noen grunn til å legge skjul på, men blir ikke en jobb hva man selv også gjør den til? Yrkesstolthet ser ut til å vike på alle fronter. Alle streber etter noe mer og man oppnår ofte ikke det i det hele tatt og frustrasjonen øker.
For meg er jobben en del av livet og jeg kan stort sett glede meg til hver dag jeg kan stå opp og gå til jobb. Jobben min bringer meg rundt mange plasser på denne kloden, men prisen er 240 reisedøgn i året. Kona og familien ser jeg kun i helgene. Reisinga har blitt en livsstil og det er ikke lett å endre dette på kort tid. Hva som skal skje når pensjonsalderen slår inn vet jeg ikke helt, men noe finner man vel på.
Så selv om hovedferien er over kan jeg kose meg med det jeg skal gjøre og jeg ser alltid frem til neste helg hvor jeg får en miniferie når jeg kommer hjem til kona.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: