Ambassader og blogging

Ser at den israelske ambassaden i Sør-Afrika har startet en wordpressblog for å fortelle om nyheter, kultur og annet som skjer i Sør-Afrika. Jeg vet ikke hvor mange andre ambassader som gjør det på denne måten, for vanligvis har de sider tilknyttet sine egne lands domener osv. Vanlig blogging brukes mer og mer og nå kommer kanskje ambassadene etter. Jeg ramlet tilfeldig over siden da jeg surfet rundt på wordpress, som jeg selv bruker.

Bloggen finner du her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: