Quiz på Jasmin

Det var Quiz i kveld igjen. Tirsdag er quizkveld på Jasmin. Spørsmåla er ofte ganske vanskelig og det er ikke alltid lett å svare korrekt. Sommer-OL i 1928 kunne jeg lite om, men ren deduksjon førte frem til kronprins Olav som den som vant gull for Norge og det var korrekt. Det var seiling som var gullgrenen. At Coca Cola var sponsor var det værre med. 1928 var også det året hvor Ol-ilden ble tent igjen.

En skokk er 3 snes, det husket jeg fordi min mor for ikke så lenge siden snakket om denne gamle mengdeverdier. Hvem går rundt og holder styr på skokker i dag?
Oslo ble hovedstad i 1314, merkelig at man er i stand til å huske slike uvesentige årstall, men det er bare å bøye seg i støvet for hjernen som husker det den vil, men tillater meg å glemme lommebok eller nøkkelknippe når jeg skal gå ut. Hva bruker man egentlig hjernen til enkelte ganger?

Visste du at sønnen til grunnleggeren av Bråthen Safe heter Bjørn? Ikke jeg heller, men en av de andre på firemannslaget visste det. 🙂

Siden i våres har vi holdt på med quiz og det har økt i omfang. Selv nå midt på sommeren er det nok folk der på tirsdag kveld til å samle 4 fulle lag. Man lærer av dette og de svara man ikke vet svaret på fester seg godt når man sitter og hører fasiten til slutt.

Det ble 18 poeng av 23 mulige og det holdt til en 2. plass i dag. Laget jeg var på ble slått med et 1/2 poeng så det var ganske jevnt. Nå er det bare å vente spent på neste tirsdag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: