Tåke på Skeikampen

Det er morgen og jeg skal straks ned til frokost. Ute er det en hvit vegg av tåke, men det varer nok ikke lenge for i øst ser jeg noen striper på vei opp.
I dag skal jeg kjøre opp dalen til Hjerkinn og der ta veien over til Folldal og opp til Røros hvor jeg skal bo i natt. I morgen skal jeg holde kurs i Tynset før turen går tilbake til Oslo på onsdags ettermiddag.

Verden i dag
Jeg har brukt noen minutter på nettavisene her på morgenen og det er bare død, drap, sorg og dessverre gledesrop over at mennesker blir drept. Verden vi lever holder ikke på å gå av hengslene, de har nok røket allerede og jeg tror faktisk ikke det er mulig å henge døra på plass igjen heller.
Folk stikkes ned og dør, soldater kommer ikke hjem som man håper på og her hjemme fortsetter vi vårens eventyr med å streike for ytterligere å skru opp lønnsnivået vårt.
Lenger opp i systemet man kommer så dukker det opp flere og flere råtne egg. CVr forfalskes og man fremstår som noe helt annet enn det man er og rykker selvfølgelig til topps på det. Kanskje en praktisk test hadde avslørt om man kan noe av det man utgir seg for å være?
At man tidligere har mistet advokatbevilling pga økonomisk rot er ingen hindring for å få en toppstilling i helsevesenet. Leger opererer ut friske organer og nå går klinikksjefen av pga den skandalen.
I alle disse sakene er det avisene som greier å grave frem dette. Hadde det ikke vært for dem hadde dette antakelig ikke sett dagens lys og jeg lurer på hvor mye det er vi enda ikke vet?

Nei, nå ser jeg solstrålene begynner å gylle på veggen her og da forsvinner nok tåka fort. Det skal smake godt med frokost og en avis nå:-)


2 kommentarer

  1. Flott og tankevekkende innlegg, Jens-Christian!
    Hilsen Ketil, som er helt ny og grønn på blogging.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: