Veiskilt

I går da jeg kjørte fra Oslo og skulle rett til vogna i Engelsviken dro jeg ikke hovedveien, men tok avstikkere via små bygdeveier og fikk se litt annen natur enn den man ser på motorveien. Jeg har jo kjørt disse veiene før, men ofte har man det travelt og følger hovedveien. Denne gangen spanderte jeg noen minutter ekstra på meg og stoppet for å ta litt bilder også.

Veiskille

Dette bildet er tatt i retning østover mens bildet nedenfor er fra samme sted, bare i retning nord.

Været fulgte meg og da jeg ankom vogna og begynte å bære inn startet regnet og vinden. Allerede her i krysset kjente jeg vindbygene og de var så kraftige at jeg måtte ta et godt tak i bildøra for den hadde lyst til å fly ut av henda mine.

Mørk horisont

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: